Terug

Volg Hart van Nederland

'Meest heftige aflevering' Je Huis op Orde: woonboot zinkt bijna door gewicht van inboedel

Entertainment

22 feb 2023, 22:42

Het opruimteam van Je Huis op Orde is wel wat rommel gewend, maar de woonboot in de aflevering van woensdagavond slaat werkelijk alles. Presentator Viktor Brand noemt het "de meest heftige aflevering van dit seizoen". Kijkers gaan dan ook los op Twitter.

Het opruimteam is te gast op de woonboot van Carla en haar dochters. "Ik heb mij laten vertellen dat deze woonboot bijna zinkt van de spullen", zegt presentator Viktor Brand voor ze naar binnen gaan. Het team weet niet wat ze zien. De wasdroger en sauna zijn ingebouwd met dozen en "deze hele deur wordt gewoon geblokkeerd door de spullen", merkt iemand op.

'Werkelijk nog nooit gezien'

In Je Huis op Orde helpen Viktor en zijn team gezinnen met het opruimen van hun huis. Ze leggen alle spullen in een loods en confronteren hen met hoeveel spullen ze eigenlijk in huis hebben. Daarna laten ze de gezinnen afscheid nemen van een groot deel ervan. Maar het team weet nog niet helemaal hoe ze de woonboot leeg moeten halen. "Ik denk dat we nog nooit in zo'n propvolle kamer zijn geweest", zegt een opruimer.

Dan moet de kelder, die onder de gehele boot loopt, nog komen. "Het ligt helemaal vol!" Roept het team. Viktor kruipt op handen en voeten de kelder door en vindt muizengif, weckpotten en een opklapbed. "Ik heb dit werkelijk waar nog nooit gezien", zegt een van de opruimers. "Echt heel heftig dit", reageert een ander. "Je schaamt je toch dood als je zo moet leven, kan het me niet voorstellen, in scene gezet?" Tweet iemand uit verbazing.

'Carla heeft psychische hulp nodig'

Presentator Viktor reageert met: "Natuurlijk niet. Dit programma gaat over echte mensen." Hij is niet de enige Twitteraar die zich verbaast. "Die boot die komt direct een meter boven het water uit. Niet normaal wat een zwijnenstal. Hoe kun je zo leven."

Andere kijkers hebben medelijden met Carla. "Die vrouw heeft serieus psychische hulp nodig. Zij heeft geen hobby maar een verzamelstoornis", tweet iemand.

De hele aflevering van Je Huis op Orde is hier terug te bekijken.

In de podcast TV-TALK worden de hoogtepunten van de televisieavond besproken, waaronder ook een erg ongemakkelijke date in Lang Leve de Liefde:

TV-TALK is iedere ochtend te vinden in je favoriete podcastapp, zoals Spotify, Apple Podcasts of Juke. Of luister 'm direct via de speler hierboven. Abonneer om geen aflevering te missen! Wil je meepraten of iets met ons delen? Mail dan naar podcast.hart@talpanetwork.com of gebruik #TVTALK.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.