Terug

Volg Hart van Nederland

Mariska Bauer is nog niet de oude na herseninfarct

Mariska Bauer is nog niet de oude na herseninfarct

Entertainment

22 mei 2023, 10:29

Mariska Bauer is na het herseninfarct dat zij begin vorig jaar kreeg nog niet helemaal de oude. Dat vertelde zij zondag in het programma Rooijakkers Over De Vloer tegen presentator Art Rooijakkers, die op bezoek ging bij de familie van zanger Frans Bauer.

"Hier heb ik dus last van, dat ik soms niet meer weet waar ik het over heb", zei Mariska nadat ze even naar haar woorden moest zoeken. "Daar kan ik wel aan merken dat ik er toch iets aan over heb gehouden."

Anne Cox uit Venlo kreeg in 2019 op 22-jarige leeftijd een infarct en raakte totaal verlamd. Nu waarschuwt ze anderen:

Anne (24) raakte 'opgesloten' na herseninfarct
2:27
Anne (24) raakte 'opgesloten' na herseninfarct

Verder deelde Mariska dat ze een "flapuit" is geworden. "Als Maris met een bepaalde situatie niet blij is, dan zou ze vroeger waarschijnlijk niks hebben gezegd", vertelt Frans. "Nu zegt ze gelijk: ik vind er geen reet aan." Dat bevestigt Mariska ook. "Vroeger zou ik denken van: laat maar. Maar 'laat maar' komt bij mij niet meer voor."

Mariska kreeg vorig jaar januari een herseninfarct. Ze moest worden opgenomen in het ziekenhuis.

Frans en Mariska trouwden in 2008 en hebben samen vier zonen: Christiaan, Frans jr., Jan en Lucas. Samen maakten Frans en Mariska verschillende programma's, waaronder Frans Bauer in China en Frans Bauer in Amerika.

930.000 kijkers

Zondag keken er op RTL 4 930.000 mensen naar de aflevering waarin de familie Bauer centraal stond. Dat is ruim 200.000 kijkers meer dan de aflevering van de week ervoor.

ANP/Hart van Nederland

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.