Terug

Volg Hart van Nederland

Marieke Elsinga stopt tijdelijk met ochtendshow Qmusic: 'Het kost heel veel energie'

Marieke Elsinga stopt tijdelijk met ochtendshow Qmusic: 'Het kost heel veel energie'

Entertainment

11 apr 2022, 09:46

Marieke Elsinga stopt tijdelijk met de ochtendshow van Qmusic. Dat liet ze vanmorgen in de radioshow via een audioboodschap weten. Ze geeft aan dat haar werk voor de radio in combinatie met haar televisieklussen haar opbreekt. Daarom heeft ze besloten om even op de rem te trappen.

Al vanaf 2018 is Marieke samen met compagnon Mattie Valk tussen 06.00 uur en 10.00 uur te horen in de ochtendshow van Qmusic. Maar de komende tijd zal Mattie het toch zonder haar moeten gaan doen. Afgelopen vrijdag was Marieke al niet aanwezig, maar vanmorgen kwam naar buiten dat dat de komende tijd zo zal blijven.

Een audiobericht voor de luisteraars

"Marieke heeft mij eind vorige week over iets gebeld", begon Mattie vanmorgen. "Dat was iets waar ik eigenlijk best wel een beetje van schrok, omdat ik het toch ook niet helemaal zag aankomen. Maar ze heeft me gevraagd: wil je alsjeblieft een bericht laten horen van mij aan alle luisteraars."

In het berichtje vertelt Marieke waarom ze niet op de radio te horen is. "Ik krijg heel vaak de vraag: hoe houd je dat vol? Dat je en radio maakt en televisie", aldus Marieke. "Mijn antwoord daarom is gewoon altijd dat ik dit gewoon het allerleukste vind om te doen. Het geeft mij veel energie." (Tekst gaat verder onder fragment)

Het kost veel energie

Maar ze geeft toe dat ze merkt dat het de laatste tijd juist heel veel energie kost. Daarom heeft ze besloten om even op de rem te trappen, om ervoor te zorgen dat ze over twee jaar nog steeds kan zeggen dat ze dit het allerleukste vindt om te doen. "Ik ga de komende tijd iets rustiger aan doen."

Die vrije tijd gaat ze gebruiken om goed te slapen, te knuffelen met haar kat Kiki en leuke dingen te doen vrienden, familie en haar vriend Sander. Ze hoopt daardoor haar energie terug te krijgen.

De ochtendshow gaat gewoon door

Mattie geeft aan dat hij het lastig vindt. "Marieke is gewoon een hele goede vriendin van me en je wil graag dat het goed gaat met je vrienden." Hij benadrukt wel dat de ochtendshow gewoon door zal blijven gaan.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.