Terug

Volg Hart van Nederland

Paragnost voorspelt: wat brengt 2022 voor Marco Borsato?

Paragnost voorspelt: wat brengt 2022 voor Marco Borsato?

Entertainment

29 dec 2021, 12:29

De komst van het coronavirus en het tot twee keer uitstellen van de Formule 1, paragnost Thomas Woolthuis wist de afgelopen jaren enkele grote gebeurtenissen correct te voorspellen. Het leverde hem de titel 'Medium van het jaar 2021' op, maar wat heeft 2022 voor ons in petto?

Vandaag blikken we met Woolthuis vooruit op hoe het gaat aflopen met de zaak tegen zanger Marco Borsato, en welke bekende Nederlander blijkt ineens weer in Nederland te wonen?

Huiveren om Borsato

"Als ik het puur rationeel benader is iemand pas schuldig als hij veroordeeld is", begint de paragnost. "Maar bij Marco Borsato, hij heeft een sfeer om zich heen, dat hij het wel heel interessant vindt om buiten zijn relatie om dingen uit te proberen." Niet heel erg, vindt Woolthuis, mits het volwassenen zijn. "Op het moment dat er kinderen van 12, 13, 14 jaar bij betrokken zijn, dan begin ik te huiveren."

"Ik steek niet helemaal mijn handen in het vuur voor zijn onschuld, want er hangt iets in de lucht", voelt de voorspeller. "Maar we weten niet de mate waarin, de mate waarop, de frequentie. Als het gaat om een hand op iemands kont leggen: dat hoort natuurlijk niet, en is een zieke gedachte, maar om hem daarvoor met zijn hoofd op het hakbijl te leggen..."

BN'er terug in Nederland

Tot slot heeft de paragnost nog een interessant, opmerkelijk weetje over 2022. Een bekende Nederlander komt namelijk stilletjes weer terug in het land. "Gordon zit nu in Dubai, daar woont hij. Volgend jaar komt hij terug naar Nederland", voorspelt Woolthuis.

"Hij vertrok met grote trom, iedereen bracht het grootst, maar nu komt hij met stille trom terug. Ergens volgend jaar blijkt hij ineens niet meer in Dubai te wonen, maar gewoon in Nederland."

Dit was deel twee van de voorspellingen van 2022 met paragnost Thomas Woolthuis. Morgen blikt Hart van Nederland met Woolthuis vooruit op Max Verstappen en krijgen we antwoord op de vraag of Oranje wereldkampioen wordt in Qatar. Eerder voorspelde hij al of we volgend jaar eindelijk klaar zijn met het coronavirus.

Foto: Artfoto/ANP

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.