Terug

Volg Hart van Nederland

Presentator Maarten Steendam over blunders live op tv: 'Heel ongemakkelijk'

Entertainment

1 apr 2024, 12:47

Het zal de kijkers van Hart van Nederland niet zijn ontgaan. Afgelopen week kwam tijdens een uitzending de visagiste live in beeld om het haar van presentator Maarten Steendam te fatsoeneren. Het leverde opmerkelijke televisie op, waar Maarten lachend op terugkijkt. "Heel ongemakkelijk".

Bekijk in de video hierboven het hele interview met Maarten.

Inmiddels presenteert Maarten al een aantal jaar de uitzendingen van Hart van Nederland. En dan gaat er natuurlijk weleens iets mis, vertelt de presentator. Hij krijgt dan ook veel reacties op de uitzendingen op SBS6. "Ik heb zelfs een keer een brief gehad van een vrouw die ontevreden was over bepaalde bobbelingen in mijn broek. Daar reageer ik dan netjes op dat ik er voortaan wat beter op zal letten."

Filmpjes die niet in beeld komen, een laptop waarbij het geluid nog aan staat, Maarten heeft het allemaal meegemaakt. Maar "het levert wel opmerkelijke televisie op", aldus de presentator. En de verwachting is niet dat het bij deze, achteraf grappige fragmenten, blijft: "Gewoon blijven kijken dus".

Het beste van Hart van Nederland? Volg ons op WhatsApp of Threads

Wil je dagelijks op de hoogte worden gehouden van de mooiste en meest indrukwekkende verhalen van Hart van Nederland? Meld je dan aan voor ons WhatsApp-kanaal, via deze link of volg ons op Threads, hier te vinden.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.