Terug

Volg Hart van Nederland

LLDL-kijkers verbaasd over Aron die aantal bedpartners van date hoog vindt: 'Voor een meisje best veel'

Entertainment

16 mei 2023, 18:59

Lang Leve de Liefde-kijkers konden maandagavond weer smullen van de ongemakkelijke gesprekken tussen de datende deelnemers. Dit keer zorgt een discussie over de 'bodycount' van mannen en vrouwen voor verontwaardiging.

Deelnemers Aron en Sanne hebben het over hun eerdere sekspartners en Aron is erg benieuwd naar Sanne's 'bodycount'. Oftewel: hoeveel bedpartners heeft ze in totaal gehad. "Nu is het acht", antwoordt ze. Aron kan zijn verbazing niet verbergen en daarna blijkt waarom.

"Voor een meisje vind ik dat best wel veel", zegt hij. De sfeer wordt meteen wat ongemakkelijker, waardoor Aron de behoefte voelt om even uit te leggen wat hij bedoelt. "Jongens willen vaker dat meisjes een veel lager aantal hebben." Maar of dat nou zo handig was om te zeggen? "Je maakt het nu echt veel erger", lacht Sanne. "Dat is gewoon. Kan je aan iedereen vragen", reageert Aron. Zijn eigen bodycount? Tien.

Kijk hier het fragment terug:

Lang Leve de Liefde-deelnemer vindt 'bodycount' van zijn date te hoog
1:04
Lang Leve de Liefde-deelnemer vindt 'bodycount' van zijn date te hoog

Wat is je schoenmaat?

Kijkers reageren op Twitter verontwaardigd op de uitspraken van Aron. "Mannen met een kleine piemel willen gewoon niet dat er vergelijkingsmateriaal is", schrijft iemand. En een andere kijker: "Waarom gaat een man lopen zeiken over de bodycount van een vrouw en waarom, waarom, waarom ben je zo hypocriet?"

Later, als de twee in bed liggen, is het de beurt aan Sanne om een prangende vraag te stellen. "Wat is je schoenmaat?", vraagt ze. Als Aron 46 antwoordt, weet ze genoeg. "Oh, nou, je weet wat ze zeggen, hè", zegt Sanne. Kijkers weten genoeg.

"Vragen om je schoenmaat in bed...", aldus een oplettende kijker. "Die vent is horend blind. Ze was wel heel duidelijk in wat ze wilde."

Altijd weten wat de leukste momenten van de televisieavond waren? Luister dan de Hart van Nederland-podcast TV-TALK:

TV-TALK is iedere ochtend te vinden in je favoriete podcastapp, zoals Spotify, Apple Podcasts of Juke. Of luister 'm direct via de speler hierboven. Abonneer om geen aflevering te missen! Wil je meepraten of iets met ons delen? Mail dan naar podcast.hart@talpanetwork.com of gebruik #TVTALK.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.