Terug

Volg Hart van Nederland

VIDEO: Lil' Kleine na maanden weer op het podium

VIDEO: Lil' Kleine na maanden weer op het podium

Entertainment

24 juli 2022, 15:28

Lil' Kleine stond dit weekend voor het eerst in maanden weer op het podium. Hij trad in de nacht van zaterdag op zondag samen met rapper Jonna Fraser op in club INDEX in het Duitse Schüttorf. Beelden van het optreden zijn in handen van Shownieuws.

Jorik Scholten, zoals de rapper echt heet, werd 13 februari opgepakt op verdenking van de mishandeling van zijn vriendin Jamie Vaes. Hij kwam na een paar dagen weer vrij, maar moest later opnieuw de bak in na beroep van het Openbaar Ministerie (OM). Lil Kleine liep vervolgens op 15 maart lachend de gevangenis weer uit na het opheffen van zijn voorarrest.

Aangifte

In april vertelde Vaes bij Khalid & Sophie dat het nu relatief goed met haar gaat. "De ene dag gaat het beter dan de andere, maar het gaat stukken beter dankzij vrienden en familie. Het was een rotte periode." Ook liet ze toen weten dat ze aangifte had gedaan tegen haar ex-vriend.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.