Terug

Volg Hart van Nederland

Let op! Gaten in Windows-beveiliging, updaten essentieel

Let op! Gaten in Windows-beveiliging, updaten essentieel

Entertainment

14 apr 2022, 13:51

Heb je het besturingssysteem Windows op jouw pc of laptop? Dan is het belangrijk dat je snel de nieuwe updates installeert, anders is de kans groot dat je niet goed bent beveiligd en criminelen bijvoorbeeld jouw systemen plat kunnen leggen of gevoelige gegevens kunnen stelen.

Volgens het Nationaal Cyber Security Centrum (NCSC) van het ministerie van Justitie en Veiligheid zitten er nieuwe gaten in de beveiliging van Windows. Het risico op misbruik is groot, zeggen ze. Daarom heeft Microsoft een reparatie vrijgegeven, dat heet een patch, die je op je computer kan installeren.

ANP

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.