Terug

Volg Hart van Nederland

Lady Gaga-fans moeten op station overnachten door drukte bij de pendelbussen

Lady Gaga-fans moeten op station overnachten door drukte bij de pendelbussen

Entertainment

27 juli 2022, 13:23

Tientallen fans die dinsdagavond naar het concert van Lady Gaga in het Gelredome waren geweest, hebben noodgedwongen de nacht door moeten brengen op het treinstation in Arnhem. Vanwege het chaotische verloop bij de pendelbussen die naar het station reden misten zij de laatste trein.

Rick Roolvink, die ook aanwezig was bij het concert, vertelt aan Hart van Nederland dat het een "chaos" was na afloop van het concert. Volgens hem duurde het in eerste instantie al erg lang voordat hij überhaupt het stadion uit was. "Eenmaal buiten was het weer een chaos", zegt hij. "De bus naar Arnhem Centraal was overvol. Door de mensenmassa die op de bus aan het wachten was, wist ik dat ik te laat zou komen voor onze laatste trein."

Uiteindelijk kon Rick met een taxi naar het station worden gebracht. "Eenmaal daar aangekomen moesten we rennen naar de laatste trein, die ook weer bomvol was." Hij laat weten dat in tegenstelling tot hem veel mensen die laatste trein niet hebben gehaald en op het station moesten overnachten.

Op beelden op sociale media blijkt dat het zou gaan om tientallen fans die moesten slapen op het station.

Maximaal aantal bussen en extra trein

Een woordvoerder van het Gelredome laat aan Hart van Nederland weten dat het niet vreemd is dat het druk was bij de pendelbussen, gezien het aantal mensen dat het concert bezocht. Volgens haar was het maximale aantal bussen ingezet.

Een woordvoerder van de NS zegt dat er een extra trein was ingezet naar aanleiding van het concert. "Helaas waren de bezoekers van het concert door uitloop en de afhankelijkheid van de pendelbussen te laat op Arnhem Centraal", aldus de woordvoerder tegen Hart van Nederland. Toen dit bij de NS bekend werd, is er nog een extra trein ingezet richting Utrecht.

Was jij dinsdagavond bij het concert van Lady Gaga in het Gelredome? En heb je door de chaos met de pendelbussen je laatste trein gemist, waardoor je de nacht noodgedwongen op het station van Arnhem hebt moeten doorbrengen? Dan komen wij graag met je in contact! Bel met onze tiplijn op 020-8007702 of stuur een mailtje naar hart@talpanetwork.com.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.