Terug

Volg Hart van Nederland

Koninklijk feestje: prinses Alexia heeft examens in Wales afgerond

Entertainment

20 mei 2023, 17:38

Prinses Alexia heeft haar examens aan het United World College of the Atlantic in Wales afgerond. De Rijksvoorlichtingsdienst (RVD) laat weten dat het einde van de examenperiode voor het Internationaal Baccalaureaat zaterdag is afgerond met de traditionele Leavers Celebration. Op foto's van de bijeenkomst is te zien dat in ieder geval koning Willem-Alexander daarbij aanwezig was.

Hoewel het einde van de examenperiode zaterdag is gevierd, worden de resultaten van de examens begin juli verwacht, meldt de RVD.

In de klas met prinses Leonor

De middelste dochter van koning Willem-Alexander en koningin Máxima studeerde sinds september 2021 in Wales. Zij zat daar in de klas met prinses Leonor, de oudste dochter van de Spaanse koning Felipe en koningin Letizia. Ook zij waren zaterdag bij het evenement in Wales aanwezig. Het Spaanse hof deelde eerder zaterdag al foto's van het gezin op Twitter.

Dagelijks hoor je in TV-TALK de belangrijkste televisiefragmenten voorbijkomen:

TV-TALK is iedere ochtend te vinden in je favoriete podcastapp, zoals Spotify, Apple Podcasts of Juke. Of luister 'm direct via de speler hierboven. Abonneer om geen aflevering te missen! Wil je meepraten of iets met ons delen? Mail dan naar podcast.hart@talpanetwork.com of gebruik #TVTALK.

Beeld: Show.nl

ANP

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.