Terug

Volg Hart van Nederland

Kijkers verbaasd door burenruzie om webcamseks in Mr. Frank Visser: 'Ik ben de oudste in het land die het doet'

Entertainment

24 feb 2023, 14:08

'Eén van de meest bizarre verhalen uit de historie van het programma' was donderdagavond te zien in Mr. Frank Visser doet uitspraak, aldus presentator Viktor Brand. De 75-jarige Sabrina woont al dertig jaar in het Limburgse Kerkrade, maar nog nooit had zij zo veel last van haar buren. Maar volgens de uit Syrië gevluchte buurman Mohammed is juist Sabrina de schuldige. Zij zou namelijk zijn vrouw hebben voorgesteld om aan webcamseks te doen.

"Gestamp op de vloer, belletje lellen en geschreeuw door de bovenburen." Het leven van onderbuurvrouw Sabrina is er niet leuker op geworden sinds de komst van het gezin van Mohammed. Als het de beurt is aan Mohammed blijkt dat ook hij niet goed samen kan leven met de onderbuurvrouw: "Er is gezegd tegen mijn zoon dat hij een buitenlander is en dat hij terug moet naar zijn eigen land."

De spanningen zijn ook onder Marcel, de zoon en mantelzorger van Sabrina, enorm opgelopen: "Als dit doorgaat dan sla ik hem het licht uit de ogen, dan ga ik wel naar de gevangenis in Sittard."

Tomatensoep

Wat begint als een vrij gemiddelde aflevering waar het alleen lijkt te gaan om geluidsoverlast door de kinderen van Mohammed, krijgt al snel een heel andere wending.

Op een dag staat de buurvrouw voor de deur en gaat het helemaal mis vertelt Sabrina: "Ze stond daar met een pan soep en toen werd het zo mijn keuken in gegooid." Er wat van zeggen is geen goed idee omdat de bovenbuurvrouw gevaarlijk zou zijn: "Dan staat ze weer voor de deur maar dan met een groot mes, dat is al drie keer gebeurd!"

Vibrator en webcamseks

Maar opnieuw blijkt dat ieder verhaal twee kanten kent. Buurman Mohammed weet niet wat hij hoort als Victor Brandt de aantijgingen van de buurvrouw voorlegt: "De problemen zijn ontstaan doordat Sabrina mijn vrouw vroeg om webcamseks met haar te hebben!" Sabrina biecht op: "Ik doe al 30 jaar aan seks voor de webcam en ik ben de oudste in het land die het doet!" Als Victor rondkijkt in de woonkamer ziet hij een vibrator liggen.

Kijkers zijn verbaasd

Op donderdagavond keken bijna 900.000 mensen naar de aflevering van Sabrina en Mohammed, op Twitter werd er duidelijk genoten maar ook verbaasd gereageerd op het ongemak rond de webcamseks en het gedrag van onderbuurvrouw Sabrina.

Presentator Viktor Brand heeft op Twitter al een lintje gekregen voor de uitzending.

Twitteraar Marjolein vond de uitzending goud en spoelt de aflevering terug om de hele uitzending te kunnen kijken.

Jenni en Carlo vonden de uitzending over de ketting rokende bejaarde vrouw 'een parel'.

Maaskantje is er niks bij.

En Xandra is helemaal in de war en moet de uitzending even verwerken.

Dan is het moment daar: de uitspraak door Mr. Frank Visser. Na een lange emotionele dag zegt een gespannen Mohammed vlak voor de uitspraak: "Wij zijn allemaal mens, we moeten van elkaar houden."

Contactverbod en pantoffels

Van geluidsoverlast is toe te wijden aan de belabberde bouw van het gebouw en er is geen sprake van extreem woongedrag door Mohammed en zijn gezin. Echter mag er wel worden verwacht dat ze na 22:00 uur stil zijn. Bovendien moeten er pantoffels worden aangeschaft zodat onderbuurvrouw Sabrina minder geluidsoverlast zal hebben.

Ook word er een contactverbod afgesproken met elkaar. Bonken, roepen, schelden, wijzen of agressief benaderen van elkaar is vanaf nu goed voor een boete van 100 euro per overtreding met een maximum van 10.000 euro. Ze gaan het zeker proberen maar Sabrina heeft er een hard hoofd in : "Ik geef ze het voordeel van de twijfel, maar een sorry komt er niet uit."

In de Hart van Nederland-podcast TV-TALK van donderdag wordt de bizarre aflevering van Mr. Frank Visser Doet Uitspraak uitgebreid besproken. Beluister hem hieronder!

TV-TALK is iedere ochtend te vinden in je favoriete podcastapp, zoals Spotify, Apple Podcasts of Juke. Of luister 'm direct via de speler hierboven. Abonneer om geen aflevering te missen! Wil je meepraten of iets met ons delen? Mail dan naar podcast.hart@talpanetwork.com of gebruik #TVTALK.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.