Terug

Volg Hart van Nederland

Kijkers storen zich aan 'stotterende verteller' Ruud de Wild in The Passion

Kijkers storen zich aan 'stotterende verteller' Ruud de Wild in The Passion

Entertainment

14 apr 2022, 22:15

Traditiegetrouw begint Pasen met The Passion. Ondanks dat er dit keer geen publiek bij is, zijn kijkers lovend over de editie van dit jaar. Alleen Ruud de Wild valt niet in de smaak. Twitteraars gaan los op de rol van verteller die de radio-dj dit jaar voor zijn rekening neemt.

Op Witte Donderdag zendt NPO1 het lijdensverhaal van Jezus uit in een modern jasje. Bekende Nederlanders nemen ieder een rol op zich om het paasverhaal te vertellen. Doetinchem is dit jaar het decor van de jaarlijks goed bekeken tv-hit. Zo keken er vorig jaar bijna 2,6 miljoen mensen naar de show.

De presentatie lag dit jaar in handen van radio-dj Ruud de Wild. En dat bleef niet onopgemerkt. The Passion is al vrijwel de hele avond trending op Twitter. Maar Nederland zou Nederland niet zijn als er ook een stevig potje wordt geklaagd. Meerdere kijkers delen hun ongenoegen over de 'slechte presentatie' van de dj en schrijven zelfs dat het de slechtste editie ooit is.

Steun en complimenten

Maar naast de klachten is er ook ruimte voor steun en complimenten: "Bewondering voor Ruud de Wild die met veel gevoel voor zelfspot zegt 'een verteller die stottert, da’s niet handig.' Je doet het geweldig Ruud!"

The Passion Hemelvaart

The Passion krijg op donderdag 26 mei een vervolg onder de titel The Passion Hemelvaart. Met het verhaal willen organisatoren de kijker kennis laten maken met het verhaal van Hemelvaart.

De hoofdrollen van het vervolg op de paaseditie van The Passion zijn net als in de eerste variant voor Kim-Lian van der Meij (Maria Magdalena), Soy Kroon (Jezus), Thomas Cammaert (Petrus), Noortje Herlaar (Maria) en Ruud de Wild (de verteller).

The Passion Hemelvaart vertelt het verhaal vanuit drie perspectieven: Petrus, de verteller en Maria Magdalena.

Hart van Nederland / ANP

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.