Terug

Volg Hart van Nederland

Kijkers Ik Vertrek genieten van stel dat Barbiepoppen fotografeert: 'Dit is goud'

Kijkers Ik Vertrek genieten van stel dat Barbiepoppen fotografeert: 'Dit is goud'

Entertainment

17 apr 2022, 09:02

Het populaire programma Ik Vertrek maakt de tongen los online. Hoewel kijkers zich normaal vooral laten horen over het vertrekkende stel, zijn het ditmaal de eerste gasten die de tongen losmaken. Het stel blijkt er namelijk een bijzondere hobby op na te houden: het fotograferen van Barbiepoppen op bijzondere locaties.

Zaterdagavond worden Peter en Jolanda gevolgd, die hun rijtjeswoning in het Noord-Hollandse Wormer verruilen voor een vrijstaande woning in het Griekse dorp Kilada. Zij toveren daar een vervallen buitenverblijf om tot een luxe bed and breakfast, inclusief gloednieuw zwembad.

De verbouwingen gaan uiteraard gepaard met de bekende hobbels op de weg: een taalbarrière, een budget dat lijkt te verdampen en een steeds sneller naderende openingsdatum. Ze spreken vrijwel geen Grieks en afspraken maken met hun Duits sprekende Armeense aannemer blijkt ook vaak een grote uitdaging.

Barbiepoppen fotograferen

Het stel is dan ook blij wanneer de eerste gasten aankomen. Peter wordt gesommeerd de koffer mee te nemen, terwijl Jolanda de gasten naar hun nét gerealiseerde verblijf leidt. "Mooi plekje hier", stelt één van de gasten terwijl zijn metgezel haar koffer openritst en daar in plastic verpakte Barbiepoppen uithaalt. "De hobby is ook meegenomen."

Wat blijkt: het stel fotografeert graag Barbiepoppen op bijzondere locaties. En dus ook op vakantie in de nieuwe bed and breakfast van Peter en Jolanda. Kijkers van het programma vinden het geweldig. "Mogen die mensen met die barbiepoppen een eigen programma? Dit is goud."

Bekijk het fragment hier, vanaf 39 minuten.

Beeld: AVROTROS

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.