Terug

Volg Hart van Nederland

Jurgen neemt twee cavia's mee naar Lang Leve de Liefde-huis (en hij heeft er nog veel meer)

Entertainment

23 mei 2023, 07:18

Bijzonder gepiep in het Lang Leve de Liefde-huis maandagavond. Jurgen had zijn twee cavia's meegenomen, en dat zorgde voor bijzondere (televisie)momenten.

Jurgen is een echte dierenliefhebber, vertelt hij in de aflevering van de datingshow. Hij heeft vijf hamsters, drie vogels, vijf konijnen, een hond, een kat, zes schildpadden, cavia's en vissen. En twee cavia's heeft hij dus meegenomen.

"Het mooie is als ze zingen, of fluiten", zegt hij op de bank. "Deze is meer onzeker. Dat is een beetje ik." Meer jouw karakter, beaamt zijn date Susanne.

Die opmerking wil Jurgen bezegelen met een zoen, maar dat wordt een beetje ongemakkelijk, zie je in deze video:

Blijven Jurgens cavia's op plek #1?
0:44
Blijven Jurgens cavia's op plek #1?

Het meebrengen van de cavia's kan op veel reacties rekenen op sociale media. Vooral positieve reacties. Kijkers zien de match tussen Jurgen en Susanne (en de cavia's?) wel zitten.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.