Terug

Volg Hart van Nederland

Jean gaf koningin Máxima (als enige!) drie zoenen tijdens Koningsdag

Entertainment

28 apr 2022, 09:34

Voor Jean Wasbauer was afgelopen Koningsdag een dag om nooit meer te vergeten. Als enige uit het publiek wist hij koningin Maxima te strikken voor maar liefst drie zoenen. En zo werd een ludiek grapje ineens werkelijkheid.

Wasbauer vertelt over de bijzondere ervaring tijdens de nabeschouwing van NOS Koningsdag. "Afgelopen week op mijn verjaardag waren vrienden daar. En iemand vroeg: 'Heeft iemand zin om mee te gaan naar koningsdag?' Dus ik zei: 'Ik ga ook wel mee, maar ik moet wel een zoen van Máxima krijgen.' Als grapje", zegt hij lachend.

Drie zoenen

In de anderhalf uur dat Wasbauer met vrienden langs te route staat de wachten komt het grapje nog regelmatig ter sprake: "Ja, als Máxima komt, dan vraag ik een zoen." Als de koningin dan eindelijk arriveert, grijpt Wasbauer zijn kans en wordt het lange wachten beloond. Hij geeft de koningin niet één, maar drie zoenen op de wang en is daarmee de enige uit het publiek die kan zeggen dat hij Máxima heeft gekust. "En zo is het gebeurd", zegt hij trots.

Bovenstaande video was eerder te zien bij Hart van Nederland.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.