Terug

Volg Hart van Nederland

Jaimie Vaes lekte beelden autodeur-incident Lil Kleine zelf naar juicekanaal

Entertainment

26 jan 2023, 09:38

Jaimie Vaes lekte zelf de beelden van haar vermeende mishandeling door haar ex Lil Kleine. Dat blijkt uit een telefoongesprek dat Yvonne Coldeweijer woensdagavond online zette. Vaes vroeg de roddelvlogger of ze het filmpje zo snel mogelijk online wilde zetten.

Rapper Lil Kleine, die eigenlijk Jorik Scholten heet, werd vorig jaar februari aangehouden nadat de beelden via Coldeweijer naar buiten waren gekomen. Het leek er sterk op dat hij Vaes met haar hoofd tussen een autodeur klemde. De realityster zou nu aangeven dat haar hoofd niet tussen het portier van de auto was geklemd en dat Scholten niet met de autodeur sloeg. Dat zouden de media ervan hebben gemaakt.

Alleen

Vlak na het incident in februari brak Vaes met Scholten. "Ik heb de man zoveel kansen gegeven maar hij wil het maar niet leren", zo zegt ze in het telefoongesprek met Coldeweijer. "Ik heb gezegd nog één keer aanraken en dan is het klaar. Hij kan overal mee wegkomen, maar het is gewoon klaar."

Lil Kleine wordt niet langer verdacht van een poging tot zware mishandeling, maar van poging tot mishandeling. Het OM doet momenteel nog onderzoek naar het incident.

TV-TALK is iedere ochtend te vinden in je favoriete podcastapp, zoals Spotify, Apple Podcasts of Juke. Of luister 'm direct via de speler hierboven. Abonneer om geen aflevering te missen! Wil je meepraten of iets met ons delen? Mail dan naar podcast.hart@talpanetwork.com of gebruik #TVTALK.

Hart van Nederland/ANP

Bovenstaande reportage was eerder te zien bij Shownieuws

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.