Terug

Volg Hart van Nederland

Jagger blij dat fans 'niet bij Frans Bauer zijn' en grote verrassing voor Stones-fan Corry

Entertainment

7 juli 2022, 22:20

Een emotionele verrassing voor Rolling Stones-fan Corry. Zij kon donderdagavond eigenlijk niet bij het inhaalconcert van haar favoriete band zijn, omdat ze een tripje naar Parijs gepland had. Maar haar dochter Linda en schoondochter Elma hebben last minute toch iets kunnen regelen.

In een filmpje van Shownieuws is te zien dat Corry nietsvermoedend met haar dochter en schoondochter in de auto zit. Helemaal klaar om naar Parijs te vertrekken. Als de navigatie wordt ingesteld op Amsterdam kan ze haar geluk niet op. "Is dit wat ik denk dat het is?", vraagt ze zich hardop af voor ze in tranen uitbarst.

Aanhaken op sneer

Eigenlijk zou de Britse band op 13 juni optreden in de Johan Cruijff ArenA, maar door een positieve coronatest van zanger Mick Jagger ging dat op het laatste moment niet door. Corry ging viraal nadat ze woest de ArenA verliet. "Ik ga voortaan naar Frans Bauer, die is altijd gezond", riep ze in de camera van Shownieuws.

Mick Jagger ging donderdagavond tijdens het concert nog wel in op de sneer van de boze Corry. "Blij dat jullie hier zijn en niet bij Frans Bauer", sprak hij het publiek toe.

Frans Bauer heeft ook al gereageerd op het nieuws en vindt het "superleuk" dat hij door Mick Jagger werd genoemd tijdens het concert van The Rolling Stones. "Superleuk en een eer dat zo een wereldster en icoon je noemt in zijn concert", zegt Bauer in een korte reactie tegen het ANP. Zelf deelt hij het nieuws en de video van het concert ook op Twitter.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.