Terug

Volg Hart van Nederland

Jaar na overlijden Piet Paulusma wordt monument voor hem onthuld in Valkenburg

Entertainment

19 mrt 2023, 08:02

Het is maandag precies een jaar geleden dat weerman Piet Paulusma overleed. Ter ere van hem wordt zondag een monument onthuld in Valkenburg.

Piet had Friese roots, maar verbleef tijdens zijn vakanties graag in het zuiden van het land. Daarom is gekozen voor deze plek op de Cauberg.

Het eerbetoon is in de vorm van een zonnewijzer. Zijn kleinkinderen zullen het onthullen.

Het gemis van de weerman was en is nog heel groot:

Bloemen en verdriet, Nederland brengt laatste groet aan weerman Piet Paulusma
2:16
Bloemen en verdriet, Nederland brengt laatste groet aan weerman Piet Paulusma

De weerman stierf maandag precies een jaar geleden aan de gevolgen van kanker. Dat kwam voor veel mensen onverwachts, drie dagen voor zijn dood presenteerde hij nog een weerbericht.

Velen wisten niet van zijn ziekte.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.