Terug

Volg Hart van Nederland

Huis op Corfu in Steenrijk, Straatarm blijkt helemaal niet van 'rijke stel' te zijn

Entertainment

27 apr 2023, 07:48

Nederland is verdeeld over het rijke stel in het SBS6-programma Steenrijk, Straatarm. Een groep kijkers vindt het koppel sympathiek door de hulp die ze willen bieden aan moeder Sabine en haar twee zoons. Bij een ander deel van de twitteraars valt het rijke tweetal niet in de smaak: "Valerie kraakt alles af." En het huis waar Sabine overnacht? Dat blijkt helemaal niet van het stel te zijn.

In Steenrijk, Straatarm ruilen twee gezinnen, waarvan een steenrijk en de ander straatarm, een week lang van huis, budget en dagelijks leven. Deze aflevering deden het rijke stel Edwin en Valerie en moeder Sabine uit het Noord-Hollandse Lutjebroek mee.

Bekijk de aflevering hier:

Steenrijk, Straatarm S8 E9
41:55
Steenrijk, Straatarm S8 E9

Geen huis op Corfu

In de uitzending van woensdagavond lijkt het alsof het arme gezin van Sabine in het huis op het Griekse Corfu van het rijke stel overnacht. Al werd al snel op sociale media gedeeld dat de woning helemaal niet van het koppel is. De geruchten werden al gedeeld voordat de aflevering überhaupt op televisie was geweest.

Ongeveer een week geleden gaf Valerie hier op haar TikTok een reactie op: "Nee, wij hebben geen huis in Corfu. Wij hebben ook duidelijk met SBS en de productie besproken dat zij moeten vermelden dat we geen huis hebben in Corfu en dat wij dit geregeld hebben voor het gezin, zodat zij op vakantie konden."

Mooi gebaar

Ondanks de ophef kwamen er positieve reacties op het gebaar van het rijke gezin. Kijkers waren vooral te spreken over de hulp die ze aan moeder Sabine en haar jongens aanboden. Zo boden ze het arme gezin aan om hen de komende maanden te voorzien van pakketten met dure dagelijkse benodigdheden.

"Wat een lieve mensen, beide gezinnen. Dan kan je nog zoveel geld hebben, als je mensen zó helpt zoals Valerie en Edwin, dán ben je pas rijk", tweette Monique:

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.