Terug

Volg Hart van Nederland

Huis uit Kopen zonder Kijken na drie jaar weer te koop, maar nu kost het meer dan een half miljoen

Entertainment

1 feb 2023, 19:31

Altijd al in een huis willen wonen dat door een professioneel televisieteam onder handen is genomen? In Haarlem staat een huis te koop dat nog maar een paar jaar geleden volledig is gerenoveerd door het team van Kopen Zonder Kijken.

TV-makelaar Alex van Keulen kocht het pand uit 1919 drie jaar geleden voor Fernant en Joeke, die op dat moment in het buitenland waren. Toen het stel voor het eerst oog in oog met hun nieuwe woning stond, waren ze niet meteen heel enthousiast.

Vooral de groene voordeur was niet volgens de smaak van Joeke. "Afschuwelijk", zei ze. Dat het een leeg geraamte was, kwam ook als een harde klap.

Een ander bijzonder huis zien? In Amsterdam stond deze peperdure bunker voor 1,1 miljoen euro te koop:

Peperdure bunker volgens eigenaar 'perfect voor Ali B. of Marco Borsato'
2:17
Peperdure bunker volgens eigenaar 'perfect voor Ali B. of Marco Borsato'

Kluswoning

Via de Funda-advertentie kan je met eigen ogen zien dat de bouwval behoorlijk is opgeknapt. De bouwdeskundigen en interieurspecialisten van het programma hebben er een volledig gemoderniseerde hoekwoning van gemaakt, met drie slaapkamers.

"Alle modernisaties zijn al voor jou gedaan, door het team van het televisieprogramma Kopen Zonder Kijken in 2020", zo valt te lezen in de verkooptekst.

Het huis is daarmee wel flink in waarde gestegen. Voor 83 vierkante meter vragen de eigenaren nu 550.000 euro. Het huis werd gekocht voor 294.500 euro, maar er werd nog meer dan een ton gestoken in de verbouwing.

'Arbeidershuisje in matige buurt'

In de reacties op sociale media gaat het vaak over de groene deur, die mogelijk toch niet zou bevallen. Ook is er kritiek op de verkoopprijs: "550.000 voor een arbeidershuisje in een matige buurt. Wie dat koopt is niet helemaal goed", schrijft iemand. Een ander vraagt zich af: "Krijg je daar een dikke Audi R8 bij?"

Het is niet voor het eerst dat een huis te koop staat uit Kopen zonder Kijken. Dat kwam voormalige deelnemers zelfs op veel kritiek te staan. Zo gooiden oud-deelnemers Diana Villa Martinez en Jeffrey Kuipers hun huis na 1 dag al in de verkoop, vertelden ze eerder aan LINDA.

TV-TALK is iedere ochtend te vinden in je favoriete podcastapp, zoals Spotify, Apple Podcasts of Juke. Of luister 'm direct via de speler hierboven. Abonneer om geen aflevering te missen! Wil je meepraten of iets met ons delen? Mail dan naar podcast.hart@talpanetwork.com of gebruik #TVTALK.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.