Terug

Volg Hart van Nederland

Honderden kleine treinen op zolder: megaklus voor team Je Huis Op Orde

Entertainment

16 mrt 2023, 12:19

Zat jij woensdagavond aan de buis gekluisterd om uitslagen van de Provinciale Verkiezingen te volgen en heb je daarom geen andere tv-programma's kunnen kijken? Jammer, want dan heb je de 1296 treinrails en 713 doosjes met treinen gemist die moesten worden opgeruimd in het SBS-programma Je Huis Op Orde.

Het programma was in Nieuw-Vennep, bij treinenhobbyist Marco en kringloopfanaat Ute. Zij wonen samen met hun drie kinderen Jelte (6), Tjibbe (4) en Hiske (2) in een extreem rommelig huis.

Het stel trok namelijk al in het huis tijdens de verbouwing. En naast die rommel zorgden de twee hobby's van Marco en Ute ook voor de nodige spullen.

Welke spullen dan? Nou, sowieso de honderden dozen met modeltreinen en meer dan 1200 treinrails van Marco, die ervoor zorgden dat de zolder he-le-maal volstond:

Nieuw-Vennep
42:35
Nieuw-Vennep

Door de treinenhobby moeten de twee jongste kinderen noodgedwongen een slaapkamer delen.

En die hobby zorgt voor veel commentaar op Twitter:

Het programma draait om ontspullen. Het opruimteam legt alle spullen van een gezin in een loods en confronteert de bewoners met de hoeveelheid. Daarna is het tijd om afscheid te nemen van een groot deel. Een deel wordt gedoneerd, een deel wordt weggegooid en een (klein) deel mag weer terug mee naar huis.

In deze aflevering moet ook deze familie afscheid nemen van veel spullen. Ook van een groot deel van de treinen.

Maar daarna:

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.