Terug

Volg Hart van Nederland

HLF8 binnenkort van de buis wegens tegenvallende kijkcijfers

Entertainment

9 mrt 2023, 22:05

Na vier seizoenen gaat de talkshow HLF8 van de buis. De laatste uitzending van het programma zal vrijdag 7 april te zien zijn. Dat laat Talpa Network donderdagavond weten aan Shownieuws.

Marco Louwerens, directeur televisie van Talpa Network, laat in een reactie weten dat de tegenvallende kijkcijfers van doorslaggevend belang waren in het besluit. "We hebben er met een gemotiveerd team ongelooflijk veel werklust en energie ingestoken om HLF8 te doen slagen in de vooravond van SBS6. Ondanks aanpassingen in het format blijft de gewenste en benodigde progressie uit en moeten we vaststellen dat het programma onvoldoende kijkers aan zich heeft weten te binden."

Vanaf maandag 10 april gaat SBS6 verder met een aangepaste vooravond. De gevestigde realitytitels Lang Leve de Liefde en Een Jaar Van Je Leven krijgen meer ruimte en vullen vanaf dat moment de vooravond van 19.00 tot 20.30 uur, aldus een woordvoerder.

Donderdagavond bekende Jack van Gelder bij HLF8 dat hij betrokken is geweest bij seksueel grensoverschrijdend gedrag in zijn tijd bij NOS Sport:

Jack van Gelder bekent twee #MeToo-incidenten: 'Kom bij me in bad zitten'
2:10
Jack van Gelder bekent twee #MeToo-incidenten: 'Kom bij me in bad zitten'

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.