Terug

Volg Hart van Nederland

Guido doorgrondt Miljoenenjacht, maar grijpt tóch naast miljoen

Guido doorgrondt Miljoenenjacht, maar grijpt tóch naast miljoen

Entertainment

13 mrt 2023, 11:07

Met 242.000 euro moet Guido (54) uit Den Bosch wel een mooie keuken kunnen kopen. De supermarktmanager won dat bedrag zondag in Miljoenenjacht. Hij wil ook nog een mooie reis maken, met zijn vrouw Heleen en twee kinderen. Maar als hij door had gespeeld, had er zelfs een leuke vakantiewoning vanaf gekund... Guido had zich goed voorbereid: "Toen ik wist dat ik in het publiek plaats mocht nemen, heb ik alle 19 afleveringen teruggekeken. Welke keuzes zijn gemaakt en in welke koffers zaten de miljoenen?”

Hij kon Linda de Mol zelfs vertellen hoe vaak de miljoenen in de even koffers zaten en hoe vaak in oneven. Guido koos voor koffer 7, het huisnummer waar hij met zijn gezin woont. En hij is 7 juli jarig. Daarover zei hij: "Daar heeft de vijf miljoen nog niet eerder ingezeten. En wij wonen op nummer zeven, ik ben geboren in de zevende maand en op de zevende dag.”

Auw...

'Lucky nummer 7' bleek het zeker: in zijn koffer zat 1 miljoen euro. Maar zover speelde hij niet door: hij stopte bij het bod van 242.000 euro. "Auw", aldus Miljoenenjacht-minnende twitteraars. En aan het gezicht van Guido en zijn vrouw te zien, deed dit eindresultaat - ondanks de tonnen winst - toch een beetje pijn.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.