Terug

Volg Hart van Nederland

Gouden handel: gravin Eloise verpatst gratis KLM businessclass-tasjes

Gouden handel: gravin Eloise verpatst gratis KLM businessclass-tasjes

Entertainment

31 aug 2021, 09:39

"Gebruik je het niet? Verkoop het dan!". Deze slogan van een tweedehands kledingverkoop-app nam gravin Eloise kennelijk ter harte en dus gooit ze drie toilettasjes van ontwerper Jan Taminiau in de verkoop op haar tweede instagramaccount. Haar volgers herkennen de tasjes als een gratis gebaar als je businessclass vliegt met KLM dus dat de 'gravinfluencer' daar nu geld uit probeert te slaan, levert haar de nodige kritiek op.

"Hahahahaha gratis tasjes verkopen, jij bent echt een clown!", schrijft één van haar volgers onder de advertentie. "Nu nog je ziel verkopen", vindt een ander.

Biedingen van vijftig euro

Maar, de tasjes zijn wél in trek. De minimale prijs waarvoor de gravin haar gratis tasjes van de hand doet, is vijf euro, maar er zijn al biedingen van vijftig euro geplaatst. Kassa dus voor Eloise.

Het zakelijke instinct van de gravin oogst overigens ook lof onder haar volgers. "Laat haar toch, het is een jonge ondernemende meid die drie leuke tasjes voor een prijs van 5 euro te koop zet zodat iedereen die graag zo’n tasje zou willen hebben het tegen een spotprijs zou kunnen krijgen, dat er bij zijn die er meer voor over hebben daar vraagt ze toch niet om?", vindt iemand. De gravin heeft dubbel en dwars gelijk, schrijft een andere volger: "You go girl!".

Kritiek

Hoewel de verkoopberichten uit juli zijn, komt nu kritiek vanuit sociale media. Aanleiding zijn tweets waarin de link wordt gelegd dat Eloise de tasjes gratis als cadeau heeft gekregen bij businessclassvluchten van KLM. "Het is van een diepe holle bloedarrogante treurnis allemaal hè? Als t waar is. En dat is 't ben ik bang. Pauperhuis", aldus Kasper van Kooten op Twitter.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.