Terug

Volg Hart van Nederland

'Good evening Europe!', S10 deelt songfestivalpunten uit namens Nederland

Entertainment

2 mei 2023, 16:09

Vorig jaar hoopte ze zelf veel punten te krijgen maar dit jaar mag ze die zelf uit gaan delen. Zangeres S10 zal namens Nederland de punten uitdelen in de finale van het Eurovisie Songfestival in Liverpool. Dat schrijft de zangeres op Instagram. Zij kreeg in Italië 171 punten en eindigde daarmee op een elfde plaats.

"Good evening Europe!!! Ik mag namens Nederland de punten uitdelen in de finale van het songfestival", schrijft Stien den Hollander, zoals de zangeres voluit heet, bij een video van zichzelf op het songfestivalpodium.

Iedere dag bespreken we in de Hart van Nederland-podcast TV-TALK de belangrijkste televisiefragmenten. Ook dit nieuws komt voorbij:

Bekende gezichten

De punten worden vaak door de inzending van het jaar ervoor uitgereikt, maar soms ook door andere bekende Nederlanders. Zo deelden onder anderen Jeangu Macrooy, OG3NE, Emma Wortelboer en Tim Douwsma de punten al eens uit.

De finale is dit jaar op zaterdag 13 mei. Eerst moeten artiesten zich echter nog kwalificeren in de halve finales op 9 en 11 mei. Voor Nederland doen dit jaar Mia Nicolai en Dion Cooper mee aan het songfestival. Zij treden op in de eerste halve finale.

Afgelopen weekend hadden Mia en Dion hun eerste repetitie en dat geeft een goed beeld van hoe het duo uiteindelijk in de eerste halve finale zal proberen een finaleplek te bemachtigen:

Mia en Dion op draaiend podium tijdens eerste repetitie ESF
1:17
Mia en Dion op draaiend podium tijdens eerste repetitie ESF

Bovenstaande beelden zijn eerder uitgezonden door Hart van Nederland.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.