Terug

Volg Hart van Nederland

Gijp en Genee in Oranjewinter: 'Fusie RTL en Talpa gaat niet door'

Entertainment

17 dec 2022, 15:53

Presentator Wilfred Genee en voetbalanalist René van der Gijp speculeren dat de fusie van Talpa met RTL niet doorgaat. Dat deden de twee heren tijdens hun SBS-programma De Oranjewinter.

Wilfred noemt Talpa en RTL gekscherend "één grote familie". Reden voor Hélène Hendriks om zich af te vragen of die fusie nog doorgaat. "Nee", zegt Gijp stellig, zonder daarvoor een reden te geven.

De speculatie gaat ook Johan Derksen te ver, want "Niemand die dat al weet", aldus de tafelheer. Maar Wilfred heeft er net als Gijp een hard hoofd in. "Nee, wat ik ook begrepen heb, gaat dat niet door, nee. Maar je weet het niet." Johan zal er niet wakker van liggen, hij ziet het al helemaal voor zich. "Dan beginnen wíj een eigen zender, man. Inside!"

Onderzoek naar fusie

RTL Nederland en Talpa Network maakten eerder bekend samen door te willen als één, maar de vraag is of dat mag. De Autoriteit Consument & Markt (ACM) stelde een onderzoek in. Dat onderzoek is nog in volle gang.

Weten wat er nog meer is besproken in de Nederlandse talkshows afgelopen week? Luister naar de Hart van Nederland-podcast TV TALK:

TV-TALK is iedere ochtend te vinden in je favoriete podcastapp, zoals Spotify, Apple Podcasts of Juke. Of luister 'm direct via de speler hierboven. Abonneer om geen aflevering te missen! Wil je meepraten of iets met ons delen? Mail dan naar podcast.hart@talpanetwork.com of gebruik #TVTALK.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.