Terug

Volg Hart van Nederland

Geëmotioneerde Dennis Schouten gaat er 'even uit' en neemt pauze na steekincident

Entertainment

8 mrt 2023, 20:14

Dennis Schouten heeft besloten om een pauze te nemen vanwege het steekincident van vorige week in een bar in Enschede. In zijn programma Roddelpraat vertelt de zichtbaar geëmotioneerde Schouten dat hij er voorlopig "even uit" gaat. "Ik slaap er al dagen slecht van."

In overleg met collega Jan Roos besloot Schouten zich voorlopig terug te trekken. "Ik voel me niet prettig op straat om hoe ik eruitzie en ik wil uit deze situatie", vertelde de presentator. De plek van Schouten in Roddelpraat wordt volgende week overgenomen door Yvonne Coldeweijer.

In de nieuwste aflevering van de YouTube-serie besprak Schouten voor het eerst het incident, waarbij hij een flinke snee in zijn wang opliep.

De aflevering zie je hieronder:

Schouten vertelde dat hij vrijdagnacht werd lastiggevallen door twee mannen. Toen hij hen verzocht te stoppen, werd hij naar eigen zeggen tegen de grond geslagen en gestoken.

De politie doet onderzoek naar de mishandeling. Schouten heeft aangifte gedaan. "Ik ken ze niet, ze zijn ook nog niet opgepakt", vertelde Schouten.

"Dit is de boete die je kennelijk moet betalen anno 2023 als je een mening hebt in Nederland", schreef de presentator eerder op Instagram over het incident.

Schouten zou vorig jaar juli ook al betrokken zijn geraakt bij een steekpartij in Glanerbrug na een uit de hand gelopen ruzie. Het incident werd besproken aan tafel bij Shownieuws:

'Dennis Schouten betrokken bij steekpartij'
0:54
'Dennis Schouten betrokken bij steekpartij'

ANP

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.