Terug

Volg Hart van Nederland

Frank Schaafsma (59), bekend van Schatjes!, overleden

Entertainment

21 mei 2024, 09:35

Acteur en muzikant Frank Schaafsma is afgelopen weekend op 59-jarige leeftijd overleden. Familie deelt het nieuws op het persoonlijke Facebook-account van Schaafsma. Hij is vooral bekend geworden door zijn hoofdrol in de film Schatjes! in 1984.

"Met verdriet geven wij kennis van het onverwachte, natuurlijke overlijden van Frank Schaafsma op zaterdag 18 mei", zo schrijft de familie in het online bericht. "We zijn geschrokken, maar putten troost uit de verwachting dat hij rust heeft gevonden na een leven waarvan hij regelmatig zei het 'geen makkie' te vinden."

Schaafsma heeft verschillende films en series op zijn naam staan, onder andere De zwarte meteoor (2000), Field of Honor (1986) en Bastille (1985). Ook speelde hij in Goede Tijden, Slechte Tijden, in Flikken Maastricht en in We zijn weer thuis.

Condoleances

De reacties op het Facebook-bericht zijn talrijk en vol medeleven. Fans, vrienden en voormalige collega’s uiten hun condoleances en delen herinneringen aan de tijd die ze met Frank hebben doorgebracht.

Het beste van Hart van Nederland? Volg ons op WhatsApp of Threads

Wil je dagelijks op de hoogte worden gehouden van de mooiste en meest indrukwekkende verhalen van Hart van Nederland? Meld je dan aan voor ons WhatsApp-kanaal, via deze link of volg ons op Threads, hier te vinden.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.