Terug

Volg Hart van Nederland

Even geen Champions League bij Ziggo: voetbalminnend Nederland klaagt erop los

Even geen Champions League bij Ziggo: voetbalminnend Nederland klaagt erop los

Entertainment

14 feb 2023, 22:13

Voetballiefhebbers die er dinsdagavond helemaal klaar voor zaten om via Ziggo Champions League-voetbal te kijken, kregen een storing voor de kiezen. Rond kwart voor negen kwamen de eerste meldingen binnen op de website Allestoringen.nl. Inmiddels is de storing voorbij.

Een woordvoerder van Ziggo zegt tegen Hart van Nederland dat de storing zich vooral leek te beperken tot de Ziggo Go-app. Via de meeste televisiekastjes kwam het signaal wel gewoon binnen. Wat precies de oorzaak was van de storing is nog niet bekend.

Op de eerdergenoemde website Allestoringen.nl nam het aantal meldingen na 21.30 uur significant af, vanaf dat punt leek de storing grotendeels verholpen.

Miljardenbal

De wedstrijd die op het programma stond is niet de minste: Paris Saint Germain speelde in de achtste finale tegen Bayern München. Bij die wedstrijd stond voor bijna 2 miljard euro aan voetballers op het veld, merkte het AD dinsdag nog op. Ziggo heeft de televisierechten voor de Champions League in haar bezit.

Op Twitter reageerden kijkers dan ook niet heel blij. Zo vraagt @Ohohrobinho of Ziggo haar servers beter bestand kan maken tegen uitval:

Bij Jan blijkt het weer te werken, maar hij heeft wel een stuk van de wedstrijd gemist:

Hassan heeft klaarblijkelijk ook weer beeld, maar is wel heel ontevreden over het voetbal zelf:

En Yassin kan ook weer lachen, al had de storing bijna desastreuze gevolgen:

Geen tv kunnen kijken? In de Hart van Nederland-podcast TV-TALK komen de belangrijkste fragmenten langs van de televisieavond. Luister hier de meest recente aflevering:

TV-TALK is iedere ochtend te vinden in je favoriete podcastapp, zoals Spotify, Apple Podcasts of Juke. Of luister 'm direct via de speler hierboven. Abonneer om geen aflevering te missen! Wil je meepraten of iets met ons delen? Mail dan naar podcast.hart@talpanetwork.com of gebruik #TVTALK.

Afbeelding ter illustratie

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.