Terug

Volg Hart van Nederland

Duizenden concertgangers vast op station Bijlmer Arena na optredens Ed Sheeran en Toto

Duizenden concertgangers vast op station Bijlmer Arena na optredens Ed Sheeran en Toto

Entertainment

16 juli 2022, 10:09

Het was een mooie avond voor muziekliefhebbers gisteren. Maar liefst twee wereldsterren traden op in de hoofdstad. Ed Sheeran zong in de Johan Cruijff ArenA, waar op nog geen honderd meter verderop de band Toto speelde in de Ziggo Dome. Een flinke domper: naar huis komen na de concerten was niet te doen.

Voor veel concertgangers werd het een bijzonder lange avond. Zo laten bezoekers weten minstens een uur vast te hebben gestaan bij Station Bijlmer Arena. Op sociale media zijn beelden te zien van duizenden mensen die allemaal tegelijkertijd naar huis willen.

Niet op de hoogte

De NS zou niet op de hoogte zijn geweest van de twee evenementen die elkaar overlapten. "Zeker met deze aantallen verwachten we eigenlijk dat de organisatie van de evenementen wel contact met ons opneemt voor extra treinen. Het komt namelijk vaker voor dat er twee grote evenementen plaatsvinden, maar hier hebben wij geen agenda van", reageert NS op Twitter.

Foto: Twitter @101ier/@halvedemi

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.