Terug

Volg Hart van Nederland

Duitse superster Helene Fischer na vijf jaar weer in GelreDome

Duitse superster Helene Fischer na vijf jaar weer in GelreDome

Entertainment

14 mrt 2023, 13:30

De Duitse zangeres Helene Fischer geeft dit jaar weer een concert in de GelreDome, maakte concertorganisator MOJO dinsdag bekend.

De Duitse superster, bekend van hits als Atemlos durch die Nacht en Herzbeben, staat op 13 september in het stadion in Arnhem. In 2018 stond Fischer ook al eens in de GelreDome

Grootste hits

Het concert is onderdeel van Fischers nieuwe Rausch Live Tour. Daarin komen haar grootste hits en nummers van haar album Rausch voorbij. De productie is ontwikkeld in samenwerking met Cirque du Soleil. "Samen met Cirque du Soleil willen we nieuwe wegen inslaan en de fans een ervaring bieden die nog nooit eerder is vertoond", zegt Fischer.

De kaartverkoop voor het concert van Fischer in de GelreDome gaat vrijdag van start.

Iedere dag bespreken we in de Hart van Nederland-podcast TV-TALK de belangrijkste televisiefragmenten:

TV-TALK is iedere ochtend te vinden in je favoriete podcastapp, zoals Spotify, Apple Podcasts of Juke. Of luister 'm direct via de speler hierboven. Abonneer om geen aflevering te missen! Wil je meepraten of iets met ons delen? Mail dan naar podcast.hart@talpanetwork.com of gebruik #TVTALK.

ANP

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.