Terug

Volg Hart van Nederland

Dramatisch begin finale Miljoenenjacht eindigt toch met mooi eindbedrag

Dramatisch begin finale Miljoenenjacht eindigt toch met mooi eindbedrag

Entertainment

2 apr 2023, 22:38

Zijn buurvrouw had een voorgevoel: Tony gaat zondagavond veel geld winnen bij Miljoenenjacht. Vijf miljoen dacht hij zelf. Dat werd het niet, maar een spannende avond, mét een mooi eindbedrag, werd het zeker wel tijdens deze laatste aflevering van het seizoen.

Tony was er zeker van: die Vijf miljoen zit in koffer 10, zijn koffer. Maar de eerste koffer was al meteen raak en die vijf miljoen raakte hij kwijt.

Maar na die eerste tegenvallende koffer ging het al iets beter. “Die 2.500.000 zit er nog in, hè?”, zei Tony, net voordat precies die koffer eruit werd gehaald.

De kans op miljonair worden, werd steeds kleiner voor hem. Toch hoefde hij geen seconde na te denken over een deal, elke keer ging hij er weer vol voor. Welk bedrag hij dan wel won, zie je in de video bovenin dit artikel.

Thuiswinnaars

De thuiswinnaars hadden Winston niet aan zien komen, want de jonge ouders lagen al lekker vroeg in bed. Het confettikanon zou ze echter meteen weer wakker maken. En dat bedrag? Dat was ze volgens kijkers echt heel erg gegund, is te lezen op Twitter.

Bekijk hieronder de andere afleveringen van dit seizoen van Miljoenenjacht terug:

In TV-TALK komen dagelijks de belangrijkste fragmenten van de televisieavond voorbij. Luister hieronder de meest recente aflevering:

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.