Terug

Volg Hart van Nederland

Dochter verdedigt Linda de Mol: 'Wil gewoon dat mijn moeder gelukkig wordt'

Entertainment

22 feb 2023, 23:04

Noa Vahle, de 23-jarige dochter van Linda de Mol, is he-le-maal klaar met alle roddels over de band tussen de twee en daarom maakt ze er in het tv-programma Vandaag Inside korte metten mee. "Tuurlijk ben ik boos en teleurgesteld en verdrietig, maar je vergeet ook niet dat iemand gewoon een goed mens is."

Iets meer dan een jaar geleden komt naar buiten dat een oud-kandidaat van The Voice of Holland aangifte heeft gedaan tegen Jeroen Rietbergen. Hij is op dat moment bandleider bij het programma en de partner van Linda de Mol. Zij besluit afstand te nemen van haar man en zegt later dat 2022 "kutter dan kut" was. Deze week werd bekend dat De Mol en Rietbergen samen in Parijs waren om uit te zoeken welke liefde er nog over is tussen de twee.

'Constant conflict tussen boos en houden van'

Vahle is daar "helemaal oke" mee, zegt ze in Vandaag Inside. "Ik wil gewoon dat mijn moeder uiteindelijk gelukkig wordt. En als het iemands relatie betreft... Dat is iemands relatie en iemand maakt daar zelf een keuze in." Vahle vindt het "heel logisch" dat haar moeder haar gevoelens gaat uitzoeken. "Volgens mij zit je in een constant conflict tussen heel erg boos zijn op iemand, maar ook van iemand houden. Dat heb ik ook wat hem betreft. Dat begrijp ik."

Ze heeft minder begrip voor alle roddels die de ronde doen over haar moeder. Daarom spreekt Noa zich ook bijna nooit uit over de familiesituatie. "Je bent je aan het verdedigen tegen mensen die het eigenlijk niet zozeer willen horen of toch wel hun eigen waarheid van het verhaal geloven. Maar op het moment dat er echt structureel dingen worden gezegd die niet kloppen, bijvoorbeeld dat ik ruzie heb met mijn moeder of dat ik haar helemaal niet support, dan begint het wel aan me te knagen en denk ik: daar wil ik een keer wat van zeggen."

In de Hart van Nederland-podcast TV-TALK praten Elin en Anton na over het fragment, waarin Noa ook vertelt dat ze Rietbergen ook "een goed mens" vindt. En hoe reageren de Voice-slachtoffers eigenlijk op de rendez-vous?

TV-TALK is iedere ochtend te vinden in je favoriete podcastapp, zoals Spotify, Apple Podcasts of Juke. Of luister 'm direct via de speler hierboven. Abonneer om geen aflevering te missen! Wil je meepraten of iets met ons delen? Mail dan naar podcast.hart@talpanetwork.com of gebruik #TVTALK.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.