Terug

Volg Hart van Nederland

Dit wordt de taakstraf van Glennis Grace

Entertainment

10 feb 2023, 08:56

Zangeres Glennis Grace gaat haar taakstraf binnenkort uitvoeren in een verzorgingstehuis. Dat laat ze weten aan Shownieuws. In november werd ze veroordeeld tot een taakstraf van tweehonderd uur voor een geweldsincident in een Amsterdams filiaal van Jumbo.

Opvallend is dat ze aan de slag gaat in het verzorgingstehuis waar haar vader eerder is komen te overlijden. Ondanks dit gegeven vindt Grace het een mooie en geschikte plek. Ze vindt het fijn om iets te kunnen betekenen voor anderen.

Wanneer ze haar taakstraf zal uitvoeren, zegt Grace niet. Ze wil namelijk geen pottenkijkers. Daarbij wil ze haar straf ondergaan door met respect voor anderen te werk gaan. Terughoudendheid zal hierbij gepast zijn, meent de zangeres.

Geweld

Glenda Batta, zoals haar echte naam is, werd schuldig bevonden aan openlijke geweldpleging richting supermarktmedewerkers van de Amsterdamse Jumbo. Een medewerker liep door het geweld onder meer een hersenschudding en een zwelling op het achterhoofd op, een ander een bloeduitstorting, een gezwollen wang en een schaafwond op de lip.

De zangeres werd vrijgesproken van mishandeling en bedreiging. Haar 16-jarige zoon is veroordeeld tot een taakstraf van 120 uur, waarvan 40 uur voorwaardelijk. Het Openbaar Ministerie gaat niet in hoger beroep tegen de uitspraak. Ook Grace legt zich bij haar straf neer.

Op de video van Shownieuws hieronder reageert Grace op haar eis:

Glennis reageert op 200 uur taakstraf
0:47
Glennis reageert op 200 uur taakstraf

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.