Terug

Volg Hart van Nederland

Dit wordt de nieuwe presentator van HLF8

Entertainment

20 jan 2023, 07:25

Johnny de Mol keert na een maandenlange afwezigheid terug als presentator van de SBS6-talkshow HLF8. Samen met Sam Hagens en Hélène Hendriks zal De Mol de presentatie van de talkshow op zich nemen. Vrijdagavond is hij voor het eerst weer te zien.

Hagens, die donderdagavond de talkshow presenteerde, hintte in de staart van de uitzending al op de komst van een 'nieuwe presentator' vrijdag. Wie die presentator was, wilde hij toen niet zeggen. "Ik ga niet zeggen wie het is. Dat is een verrassing", antwoordde Hagens in reactie op een vraag van tafelgast van Frans Duijts.

'Ik ben er klaar voor, en klaar mee!'

Inmiddels is dus bekend dat die 'nieuwe' presentator een oude bekende is. Johnny de Mol was eerder het vaste gezicht van HLF8. Eind oktober vorig jaar maakte hij bekend niet terug te keren omdat de aanklachten van mishandeling van zijn ex Shima Kaes hem heel zwaar waren gevallen. Hij zei zich volledig te willen richten op zijn welzijn en dat van zijn directe omgeving.

"De hele kwestie met mijn ex heeft een behoorlijke impact gehad. Geen moment was het uit m'n gedachten", zegt De Mol vrijdag in een interview met De Telegraaf. De afgelopen periode heeft hij de tijd genomen om alles te verwerken. Ook was hij een tijdje weg naar "een eiland in de Indische Oceaan". "We zijn net terug en ik ben er klaar voor, en klaar mee!"

Hendriks en Hagens

Hélène Hendriks en Leonie ter Braak namen het presentatiestokje van hem over. Ter Braak stapte begin dit jaar over naar RTL, waarna Sam Hagens haar plek innam. De Mol vindt dat het team het in zijn afwezigheid fantastisch heeft gedaan, zo vertelt hij aan de krant. "Ik vind het heerlijk om weer een of twee avonden terug te zijn. Zo kan ik rustig de draad weer oppakken".

Talpa laat vrijdag weten "ontzettend blij te zijn dat Johnny weer als host plaatsneemt aan de tafel van HLF8". "In de periode dat Johnny een stap terug deed om zich te richten op zijn welzijn en die van zijn directe omgeving, zijn we met elkaar in gesprek gebleven en hebben we hem op een gegeven moment gevraagd de vrijdagavonduitzendingen van HLF8 te presenteren", meldt een woordvoerder.

Bovenstaande video was eerder te zien bij HLF8

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.