Terug

Volg Hart van Nederland

Deze populaire serie op Netflix en Videoland stopt binnenkort na tien seizoenen

Entertainment

2 feb 2023, 11:01

Hitserie The Blacklist van zender NBC stopt na het tiende seizoen, dat eind februari van start gaat. Dat melden Amerikaanse media. Het komende seizoen telt nog één mijlpaal. Op 19 maart wordt de tweehonderdste aflevering van de reeks uitgezonden.

De misdaadserie gaat over een zware crimineel die zegt de FBI te willen helpen andere misdadigers te pakken. In het tiende seizoen keert in ieder geval hoofdrolspeler James Spader weer terug. Het wordt zijn tweede zonder actrice Megan Boone, die aan het einde van seizoen acht afscheid nam van haar hoofdrol in de succesreeks.

Nederlandse bijrollen

Naar The Blacklist kijken in de VS zo'n 22 miljoen mensen per aflevering. In Nederland is de serie on demand te bekijken via zowel Videoland als Netflix. In het verleden hadden Nederlandse actrices als Famke Janssen en Lotte Verbeek een bijrol in de serie.

TV-TALK is iedere ochtend te vinden in je favoriete podcastapp, zoals Spotify, Apple Podcasts of Juke. Of luister 'm direct via de speler hierboven. Abonneer om geen aflevering te missen! Wil je meepraten of iets met ons delen? Mail dan naar podcast.hart@talpanetwork.com of gebruik #TVTALK.

ANP

Bovenstaande video was eerder te zien bij HLF8

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.