Terug

Volg Hart van Nederland

Deze artiesten komen naar Zwarte Cross dit jaar

Deze artiesten komen naar Zwarte Cross dit jaar

Entertainment

16 feb 2023, 20:01

Ook Goldband, Laidback Luke en RONDÉ zijn te zien op de komende editie van de Zwarte Cross in het Achterhoekse Lichtenvoorde. Dat heeft de organisatie van het festival donderdag bekendgemaakt.

De organisatie kondigde in totaal 33 nieuwe namen aan. Andere artiesten die aan de line-up zijn toegevoegd zijn onder anderen Elephant, Gladde Paling b2b Vieze Asbak, Michelle David & The True Tones en Abel van Gijlswijk.

Vorig jaar konden festivalgangers voor het eerst in drie jaar weer losgaan op het festival in Lichtenvoorde:

Eerder werd al bekend dat Antoon, Maan, de Britse band Bastille en de Australische band Wolfmother onder de artiesten zijn die naar het festival komen.

De Zwarte Cross vindt plaats van 20 tot en met 23 juli en is volledig uitverkocht.

Orgel Joke was vorig jaar de grote hit. In deze video zie je waarom:

Luister ook naar TV-TALK, waarin iedere dag de belangrijkste fragmenten van de televisieavond doorgenomen worden:

TV-TALK is iedere ochtend te vinden in je favoriete podcastapp, zoals Spotify, Apple Podcasts of Juke. Of luister 'm direct via de speler hierboven. Abonneer om geen aflevering te missen! Wil je meepraten of iets met ons delen? Mail dan naar podcast.hart@talpanetwork.com of gebruik #TVTALK.

ANP/Hart van Nederland

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.