Terug

Volg Hart van Nederland

Dat wordt weer (niet) lachen: LOL: Last One Laughing krijgt tweede seizoen

Entertainment

3 mrt 2023, 10:55

De comedyserie LOL: Last One Laughing krijgt een tweede seizoen, zo maakt Prime Video vrijdag bekend middels een video op Instagram. Bas Hoeflaak, die te zien was in de eerste reeks, vertelt in het filmpje dat het nieuwe seizoen dit jaar nog te zien moet zijn. "Ik heb vreselijk goed nieuws. Er komt een tweede seizoen. Dit jaar nog", aldus Hoeflaak in de video. De 49-jarige cabaretier baarde in het eerste seizoen opzien door een liedje dat hij speelde op zijn blokfluit, waarmee hij drie andere kandidaten uit het spel werkte.

Het fragment van het 'fluitlied' van Hoeflaak ging viral. Maar bij blokfluitspeelster en docent Gerlinde Neele staat het huilen nader dan het lachen:

Blokfluitdocent niet blij met fluitlied Bas Hoeflaak: 'Niet goed voor imago van instrument'
1:50
Blokfluitdocent niet blij met fluitlied Bas Hoeflaak: 'Niet goed voor imago van instrument'

Zes uur lang niet lachen

In LOL: Last One Laughing gaat een groep komieken samen in een huis zitten. Zij mogen zes uur lang niet lachen. De eerste keer wordt ze vergeven, maar bij de tweede keer ligt een komiek uit het spel. Degene die het langst niet lacht, wint een geldprijs van 50.000 euro voor een goed doel.

Hoeflaak was tevens de winnaar van de eerste reeks. Hij bleef samen met Nienke Plas over, maar werd tot winnaar uitgeroepen omdat hij de meeste spelers aan het lachen had gemaakt.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.