Terug

Volg Hart van Nederland

Alle 14 concerten Vrienden van Amstel LIVE 2024 binnen dag uitverkocht

Entertainment

8 jan 2023, 08:46

Alle kaarten voor de 14 shows van de volgende editie (in 2024) van De Vrienden van Amstel LIVE zijn zaterdag binnen een dag verkocht. Daarmee is de 26e editie van het muziekevenement in de Rotterdamse Ahoy uitverkocht. Dat maakte organisator Machiel Hofman bekend in de talkshow Renze Op Zaterdag.

De voorverkoop was zaterdagochtend begonnen. Welke artiesten volgend jaar zullen optreden, is nog niet bekend. Hofman vertelde dat hij meestal in maart begint met het bedenken en samenstellen van het programma. Dat de kaartjes nu al weg zijn, verbaast hem een klein beetje: "Ze hebben veel vertrouwen in ons, kennelijk", zei hij.

De Vrienden van Amstel LIVE bestaat inmiddels 25 jaar en geeft daarom dit jaar een reeks van twintig shows in Rotterdam Ahoy. Onder anderen Guus Meeuwis, DI-RECT, Nick & Simon, Willeke Alberti en Suzan & Freek treden deze keer op.

ANP

Bovenstaande video was eerder te zien bij Shownieuws

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.