Terug

Volg Hart van Nederland

Carlo Boszhard 'kermt van de pijn' en moet even rust nemen

Carlo Boszhard 'kermt van de pijn' en moet even rust nemen

Entertainment

29 mrt 2023, 20:14

Carlo Boszhard doet het de komende tijd rustig aan. De presentator is gewond geraakt en kampt ook met hartproblemen. "Ik ben op een leeftijd dat ik goed naar mezelf moet luisteren", schrijft hij in zijn nieuwe column.

Op de website van Televizier beschrijft de presentator dat hartproblemen in zijn familie zitten. "Ik voel de laatste tijd weer druk en ook dat is een teken van: stop, rust."

'Bam! Daar lig ik'

Daarom zit hij nu Netflixend op de bank. Niet alleen door de druk door zijn borst, ook omdat hij de afgelopen maand al drie keer door zijn enkel is gegaan. De laatste keer ging het mis tijdens het schoonmaken van zijn nieuwe huis. "Bam! Daar lig ik, dwars door mijn enkel heen... alweer! Mijn rechterenkel is instabiel en daar lig ik kermend van de pijn op het afdekzeil." Carlo ligt nu dus met zijn been omhoog.

In de Hart van Nederland-podcast TV-TALK wordt de televisieavond besproken. Deze aflevering gaat het over Jandino Asporaat die er opvallende complottheorieën op nahoudt en daarom nu een opdracht aan zich voorbij ziet gaan.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.