Terug

Volg Hart van Nederland

Bizarre onthullingen over prins Bernhard in docu: 'Ontbeet met bier'

Bizarre onthullingen over prins Bernhard in docu: 'Ontbeet met bier'

Entertainment

20 feb 2023, 10:21

Dat prins Bernhard zich inzette voor verschillende goede doelen en buitenechtelijke kinderen had, is algemeen bekend. In een nieuwe documentaire komen nieuwe zaken over de inmiddels overleden man aan het licht. "Hield van mooie vrouwen, mooie auto's, hij was gewoon een ongeleid projectiel."

Tina Nijkamp mocht de documentaire 'Prins Bernhard', die volgende week op Videoland verschijnt, al zien en vertelt bij Humberto op Zondag dat er allemaal dingen in zitten die Nederland nog niet wist. "Zijn persoonlijke kant wordt heel goed belicht. Er zitten allemaal eigen beelden in die we niet kennen. Voor de spiegel, op zijn jacht, we zien allemaal eigen videomateriaal en dat maakt het wel heel uniek."

'James Bond gebaseerd op Bernhard'

De prins overleed in 2004, maar de makers van de documentaire hebben volgens Nijkamp nog een paar interessante feiten over hem achterhaald. "Bijvoorbeeld dat hij ontbeet met een pul bier. Dat was zijn ontbijt elke ochtend. En bijvoorbeeld ook dat James Bond was gebaseerd op zijn karakter."

Hoe dit zit, hoor je in de nieuwe aflevering van de Hart van Nederland-podcast TV-TALK. Daarin wordt ook een hilarisch lied van Rene van der Gijp besproken en het gaat over voetbalcommentatoren die viral gaan met hun wedstrijdverslag van Feyenoord.

TV-TALK is iedere ochtend te vinden in je favoriete podcastapp, zoals Spotify, Apple Podcasts of Juke. Of luister 'm direct via de speler hierboven. Abonneer om geen aflevering te missen! Wil je meepraten of iets met ons delen? Mail dan naar podcast.hart@talpanetwork.com of gebruik #TVTALK.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.