Terug

Volg Hart van Nederland

B&B Vol Liefde's Marian weggejaagd door doodsbedreigingen

Entertainment

7 nov 2023, 15:08

Marian van het programma B&B Vol Liefde heeft aangekondigd dat ze haar villa in Portugal te koop heeft gezet, vanwege ernstige problemen en bedreigingen. Eerder keerde ze al tijdelijk terug naar Nederland om de doodsbedreigingen van een voormalige medewerkster.

In een video op Instagram deelt Marian het nieuws dat ze haar huis te koop heeft gezet. Ze vertelt dat ze na alle gebeurtenissen niet meer op haar gemak is in Portugal en dat ze zich onveilig voelt.

"Na alles wat er hier gebeurd is, weet ik er geen raad meer mee", vertelt Marian in de video. "Het meisje heeft me gewoon helemaal kapotgemaakt. Ik ben zo belazerd." Ze heeft haar villa te koop gezet voor 2,3 miljoen euro, liet ze aan RTL Boulevard weten.

Oplichting

In augustus maakte Marian bekend dat ze tijdelijk terug kwam naar Nederland vanwege de dreigementen en een vermeende oplichting van 120.000 euro door een voormalige medewerker. In september keerde ze weer terug naar haar B&B, vastbesloten om haar leven op te pakken. Uiteindelijk zorgen de negatieve ervaringen er nu toch voor dat er een einde komt aan het Portugese avontuur.

Het beste van Hart van Nederland? Volg ons op WhatsApp of Threads

Wil je dagelijks op de hoogte worden gehouden van de mooiste en meest indrukwekkende verhalen van Hart van Nederland? Meld je dan aan voor ons WhatsApp-kanaal, via deze link of volg ons op Threads, hier te vinden.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.