Terug

Volg Hart van Nederland

André van Duin verbreekt stilte over chantage: 'Het is een naar verhaal'

Entertainment

8 feb 2023, 07:20

André van Duin vindt het feit dat hij wordt gechanteerd een "naar verhaal". Dat zei de komiek, die zaterdag aangifte deed wegens afdreiging, dinsdagavond in de talkshow Jinek.

"Het is een vervelende situatie. Ik hoop dat het gauw opgelost wordt", aldus Van Duin. "Het OM is er druk mee bezig en ik hoor daar goede berichten van." De komiek mag verder niets zeggen over de situatie. "We wachten rustig af, maar we zijn hoopvol dat het goedkomt."

Afleiding

Hij voelt zich naar omstandigheden goed. "Ik heb een hele hoop dingen te doen, dus genoeg afleiding." Van Duin denkt er wel "regelmatig" aan, maar probeert het zoveel mogelijk voor zich uit "te schuiven".

Zaterdag werd bekend dat Van Duin aangifte heeft gedaan van afdreiging, een vorm van afpersing. Volgens zijn advocaat Geert-Jan Knoops wordt hij "vals beschuldigd en gechanteerd tot het betalen van een geldbedrag".

TV-TALK is iedere ochtend te vinden in je favoriete podcastapp, zoals Spotify, Apple Podcasts of Juke. Of luister 'm direct via de speler hierboven. Abonneer om geen aflevering te missen! Wil je meepraten of iets met ons delen? Mail dan naar podcast.hart@talpanetwork.com of gebruik #TVTALK.

ANP

Bovenstaande video was eerder te zien bij Shownieuws.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.