Terug

Volg Hart van Nederland

Aangeslagen Monica Geuze neemt drastisch besluit en stopt met vloggen

Entertainment

2 jan 2023, 21:50

Monica Geuze stopt na acht jaar met vloggen. Dat laat de 27-jarige influencer maandag weten in een nieuwe video. Het lukt haar niet meer om "alle ballen hoog te houden" en ze vindt het moeilijk om alles te blijven delen, zo zegt ze.

Acht jaar geleden begon Geuze met haar dagelijkse vlogs, waarin ze de kijker meeneemt in haar leven. Een paar jaar later besloot ze om daar een wekelijkse vlog van te maken. Geuze heeft 545.000 abonnees op haar YouTube-kanaal. Dat account wordt niet gesloten en ze blijft video's maken, maar met een andere invulling. Ook blijft ze actief op Instagram en TikTok.

Relatiebreuk

In haar laatste video maakt de vlogster ook bekend dat zij en haar vriend Robbert Kroese, met wie ze sinds 2021 samenwoonde, uit elkaar zijn. "Dat is een fase die verschrikkelijk kut is om doorheen te gaan", aldus Geuze, die samen met haar ex-vriend Lars Veldwijk dochtertje Zara-Lizzy heeft.

Onder haar vlog delen haar fans veel hartverwarmende reacties. "Ik heb oprecht 8,5 jaar zo erg van je genoten! Je voelt als een grote zus", luidt een van de reacties. Een ander zegt: "Ik bewonder hoe sterk je bent, en nu ECHT voor jezelf gaat kiezen!" "Bedankt voor alles, we hebben je zien groeien als een prachtige volwassen vrouw, wees trots op jezelf", aldus Noa op YouTube.

Hart van Nederland/ANP

Bovenstaand fragment is eerder uitgezonden bij Shownieuws

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.