Terug

Volg Hart van Nederland

Alle 40.000 kaartjes vergeven: 538 Koningsdagfeest compleet uitverkocht

Alle 40.000 kaartjes vergeven: 538 Koningsdagfeest compleet uitverkocht

Entertainment

2 apr 2022, 19:42

Wie nog had gehoopt een ticket te kunnen bemachtigen voor het 538 Koningsdagfeest in Breda, heeft pech: alle kaarten zijn namelijk vergeven. Dat maakt de organisatie achter het evenement zaterdagavond bekend. In totaal kunnen 40.000 feestvierders op 27 april weer even helemaal uit hun dak gaan.

En dat kunnen ze dan doen op muziek van onder andere Afrojack, Kriss Kross Amsterdam, Davina Michelle, Lucas & Steve, Mart Hoogkamer en Maan. De populaire feestact Snollebollekes is overigens ook van de partij op het Chasséveld in de Brabantse stad.

Allerlaatste kaarten

De vorige twee edities van het 538 Koningsdagfeest konden niet doorgaan vanwege de coronapandemie. Die werden toen vervangen voor een virtueel feest. Wie dit jaar achter het net heeft gevist, maakt overigens nog wel een kleine kans: Radio 538 gaat in de week van 18 april nog een speciale winactie houden voor de allerlaatste kaarten.

Het is de 26e fysieke editie van het door de radiozender georganiseerde Koningsdagfeest. Thuisblijvers kunnen ook meegenieten, het evenement zal worden uitgezonden via alle kanalen die 538 beschikbaar heeft.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.