Terug

Volg Hart van Nederland

Enorme rookontwikkeling door brand kippenstallen Heythuysen

112

16 apr 2020, 17:26

Door een grote brand in drie grote kippenstallen in het Limburgse dorp Heythuysen is een enorme rookzuil ontstaan. Die is volgens de brandweer tot in het tientallen kilometers zuidelijker gelegen Sittard te zien. De brandweer kreeg de melding van de zeer grote brand rond 16.30 uur en rukte met groot materieel uit. Volgens de brandweer staan drie enorme loodsen in brand. In de loodsen waren renovatiewerkzaamheden gaande. Door de werkzaamheden zaten er geen kippen in de drie schuren. De brandende schuren moeten als verloren worden beschouwd. https://twitter.com/CarolineVerhees/status/1250801779652034561 De brandweer probeert overslaan van het vuur naar het naastgelegen woonhuis te voorkomen. Volgens een woordvoerder van de brandweer raakte niemand gewond. De brandweer krijgt van omstanders te horen dat er in de omgeving van de brand 'stukjes uit de lucht vallen'. De hulpdienst waarschuwt iedereen die stukjes vooral te laten liggen. https://twitter.com/brandweerln/status/1250803607806623747

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.