Terug

Volg Hart van Nederland

In een spookhuis in Balkbrug is het altijd Halloween

In een spookhuis in Balkbrug is het altijd Halloween

nieuws

31 okt 2017, 23:01

In het huis van de familie Janssen is het altijd Halloween. Het spookt namelijk echt in de oude pastorie-woning van Janny en William uit Balkburg. Ze horen voetstappen en ze voelen mensen om zich heen. Janny en William zijn hele nuchtere mensen en zijn niet bang. Toch hebben ze een speciaal paranormaal team ingezet en die hebben vastgelegd dat een vrouwenstem aan het neuriën is, terwijl er geen vrouw in huis was op dat moment. Volgens Janny heeft zich heel lang geleden een huishoudster verhangen en is haar geest nog in huis aanwezig.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.