Terug

Volg Hart van Nederland

Honderden Nederlandse Ferrari's teruggeroepen om remproblemen

Honderden Nederlandse Ferrari's teruggeroepen om remproblemen

nieuws

22 apr 2022, 20:11

Onlangs een Ferrari gekocht? De kans is groot dat je die binnenkort weer terug moet sturen. De fabrikant van luxe sportauto's roept 296 auto's terug in Nederland omdat er iets mis is met het remsysteem. Dat zegt een woordvoerder tegen NU.nl.

Het gaat om auto's van het type 458 die zijn gebouwd tussen 2010 en 2015. En om die van het type 488 die zijn gebouwd tussen 2016 en 2019. In China worden er 2.222 van dezelfde auto's teruggeroepen.

"De voertuigen zijn uitgerust met een vloeistofdop voor het remreservoir die mogelijk niet goed ontlucht. Daardoor ontstaat mogelijk een vacuüm in het remvloeistofreservoir", zegt een woordvoerder tegen de website.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.