Terug

Volg Hart van Nederland

Vrouw (26) dood na steekpartij in Venlo: 'Hoorde eerst schreeuwen en getoeter van een auto'

Vrouw (26) dood na steekpartij in Venlo: 'Hoorde eerst schreeuwen en getoeter van een auto'

112

8 dec 2020, 07:49

Een 26-jarige vrouw uit Venlo is dinsdagochtend om het leven gekomen als gevolg van een steekpartij in haar woonplaats. Dat maakte de politie bekend. De steekpartij speelde zich rond 6.20 uur af in de Azaleastraat in het Limburgse stadje. Volgens de politie werd de vrouw op straat neergestoken. Ondanks de inzet van de hulpdiensten en onder meer een traumahelikopter is de vrouw ter plaatse overleden. De politie heeft de straat afgesloten voor verder onderzoek.

Schrikken

Een omwonende vertelt dat ze "in bed lag en een vrouw hoorde schreeuwen met heel veel getoeter van een auto". Ze is even gaan kijken, maar toen was de politie al in groten getale aanwezig. "Dit komt wel heel erg dichtbij. Wie zou hier niet van schrikken?" De politie is bezig met onder meer het zoeken naar sporen en met een buurtonderzoek. Ook hoort de politie mogelijke getuigen om zich een beeld te vormen van wat zich precies heeft afgespeeld dinsdagochtend vroeg. ANP Beeld: Track '88

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.