Terug

Volg Hart van Nederland

ZIEN: Duif huppelt nietsvermoedend rakelings langs racewagens op circuit Zandvoort

ZIEN: Duif huppelt nietsvermoedend rakelings langs racewagens op circuit Zandvoort

Dieren

4 sep 2022, 15:47

Een duif heeft de show gestolen tijdens de race voorafgaand aan de Grand Prix van Zandvoort. Op beelden is te zien dat de vogel zonder angst op het circuit loopt terwijl de Formule 2-bolides langs hem scheuren.

Op Twitter worden beelden gedeeld van de gevaarlijke taferelen van de duif. Te zien is dat er maar enkele tientallen centimeters tussen de vogel en coureurs is. Op het moment dat er meerdere coureurs naast elkaar langkomen, vliegt de duif weg.

Gisteren tijdens de kwalificatie voor de F1-race van vandaag pakten een aantal duiven ook al de spotlight. Een groepje van vogels zat op het circuit en moest worden weggejaagd door een marshall.

Foto: Unsplash

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.